發新話題

[Sell 出讓] JAPAN芸能山城組輪迴交響樂

JAPAN芸能山城組輪迴交響樂

試賣一下,早期日本版,新淨,現非會員售$220,會員價再談,如有意兄弟請PM留電話,會盡快回覆
Thanks
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
gary_che

這隻輪迴音效奇佳.  是試音好碟.  

想借問有沒有第一代的悲情城巿? 以前小弟那張悲情城巿遺失了, 再買時質素己見明顯差了很多.

引用:
原帖由 放假一條龍 於 2008-3-21 Fri 14:41 發表
這隻輪迴音效奇佳.  是試音好碟.  

想借問有沒有第一代的悲情城巿? 以前小弟那張悲情城巿遺失了, 再買時質素己見明顯差了很多.
輪迴同悲情城巿我都有,試機一流 ~~

引用:
原帖由 gary_che 於 2008-3-21 Fri 13:40 發表
試買一下,早期日本版,新淨,現非會員售$220,會員價再談,如有意兄弟請PM留電話,會盡快回覆
Thanks
呢隻碟爆機好呀,低音搞唔好,好易俾佢局死 ~~  

我都有一隻。
唔做死硬派,泥頭,奶頭,菜頭都玩.....

引用:
原帖由 gary_che 於 2008-3-21 01:40 PM 發表
試賣一下,早期日本版,新淨,現非會員售$220,會員價再談,如有意兄弟請PM留電話,會盡快回覆
Thanks
更正一下,係賣唔係買
gary_che

引用:
原帖由 gary_che 於 2008-3-21 Fri 17:18 發表

更正一下,係賣唔係買
與 Gary 真是志同道合了!
我會給你改原稿的買字至賣字.
請問你會出讓悲情城巿嗎?(我要早期的版本呀)

引用:
原帖由 放假一條龍 於 2008-3-21 05:24 PM 發表

與 Gary 真是志同道合了!
我會給你改原稿的買字至賣字.
請問你會出讓悲情城巿嗎?(我要早期的版本呀)
先唔該哂龍哥先,唔好意思呀 ,因為我有兩隻所以才出售,隻悲情城巿我就唔會賣了 ,不過可幫你留意一下
隻新版真係差那麼多 ,我冇聽過新版
gary_che

引用:
原帖由 sam 於 2008-3-21 03:14 PM 發表

呢隻碟爆機好呀,低音搞唔好,好易俾佢局死 ~~  
係呀!如果低頻搞唔好的話,低頻會一舊舊的,唔清唔楚
gary_che

巳找到知音人
THANKS
gary_che

引用:
原帖由 gary_che 於 2008-3-21 Fri 17:39 發表

先唔該哂龍哥先,唔好意思呀 ,因為我有兩隻所以才出售,隻悲情城巿我就唔會賣了 ,不過可幫你留意一下
隻新版真係差那麼多 ,我冇聽過新版
唔該 Gary, 我已找到悲情城巿了, 不用再找了.

GARY 大大 你用幾多吋出低頻

引用:
原帖由 神木隆之介 於 2008-3-23 01:19 PM 發表
GARY 大大 你用幾多吋出低頻
神木大大我知道你也是一位發燒友,希望能夠與你交流一下心得 ,小弟家中的空間有限,只有一對六吋半的書架小喇叭 ,不過我覺得只要低頻控制得好便可,重質不重量嗎?這是多年的心得,勿見笑
gary_che

發新話題