發新話題

[Sell 出讓] 撲水過年大賤賣 - Ⅵ

撲水過年大賤賣 - Ⅵ

DITTON 5.1 環迴立體聲有源喇叭一套,
一個超低音連多聲道擴音器,兩個左右聲道喇叭,一個前置聲道喇叭,兩個後置喇叭,木質聲箱,連遙控器。
90%新,圖中兩個白色物體,為未拆包裝之後置喇叭。
會員價$100.
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 sam 於 2008-2-3 Sun 00:32 發表
DITTON 5.1 環迴立體聲有源喇叭一套,
一個超低音連多聲道擴音器,兩個左右聲道喇叭,一個前置聲道喇叭,兩個後置喇叭,木質聲箱,連遙控器。
90%新,圖中兩個白色物體,為未拆包裝之後置喇叭。
會員價$100.
年廿八啦,要錢唔要貨,賣埋無啦 !! 50,50,七舊野加埋都只係50蚊 !!

我想要呢個 (買俾表哥)....pm 你傾丫!
影相見相品!

引用:
原帖由 the8 於 2008-2-4 Mon 14:12 發表
我想要呢個 (買俾表哥)....pm 你傾丫!
抵啦,用咁大堆木頭換套D80 ...

咩喎........ (佢都唔鍾意我買太名貴既禮物俾佢咖!)
影相見相品!

引用:
原帖由 the8 於 2008-2-4 Mon 17:09 發表
咩喎........ (佢都唔鍾意我買太名貴既禮物俾佢咖!)
知您倆個恩愛啦 ~~

引用:
原帖由 the8 於 2008-2-4 Mon 17:09 發表
佢都唔鍾意買太貴重既比你,
如果唔係就買D3啦
以欣賞及感恩的態度,去感悟生命中的祝福

引用:
原帖由 Lydia 於 2008-2-4 Mon 17:30 發表

佢都唔鍾意買太貴重既比你,
如果唔係就買D3啦
D3 對我0黎講實在太大想頭了........ 想聽日收早落買埋部 D80 哦!
影相見相品!

引用:
原帖由 sam 於 2008-2-4 Mon 17:20 發表

知您倆個恩愛啦 ~~
咩喎...你都唔弱....同小玉都羡剎傍人喇!

喂...真係唔該晒 & 麻煩晒你今日車入 TKO....仲要落雨....攪到你....十分唔好意思!
影相見相品!

發新話題