發新話題

[Sell 出讓] 撲水過年大賤賣 - Ⅴ

撲水過年大賤賣 - Ⅴ

HOYA Filter 六塊,
52mm SOFTENER(B) 柔焦
52mm SOFT-SPOT中心全透明柔焦,一套深淺兩片
52mm PL

55mm 81A
55mm SKLIGHT(1B)
55mm CS 十字星鏡

全部用過 ,唔係新貨。
會員價,合共$50.
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

師傅,我岩用嗎﹖
以欣賞及感恩的態度,去感悟生命中的祝福

$50 一塊嗎?
我想要55mm CS 十字星鏡
重新振作!!!

引用:
原帖由 雀仔 於 2008-2-3 Sun 13:12 發表
$50 一塊嗎?
我想要55mm CS 十字星鏡
我的理解係$50全部。
引用:
原帖由 sam 於 2008-2-3 Sun 00:23 發表
會員價,合共$50.

引用:
原帖由 evergreen 於 2008-2-3 Sun 20:12 發表

我的理解係$50全部。
X2~
http://www.phomon.com/gallery/vicma
http://www.vicmalee.com

我都以為係$50買晒全套.
如果係0既,我都排定隊先∼
The Biggest Mistake Is Not Trying.
http://evanslym.blogspot.com/

.......今朝剛訓醒......唔知自己打咩...
咁我... 要哂佢...唔該!!
重新振作!!!

引用:
原帖由 Lydia 於 2008-2-3 Sun 00:30 發表
師傅,我岩用嗎﹖
52mm既可以直接使用,55mm既要加轉接環。

引用:
原帖由 evergreen 於 2008-2-3 Sun 20:12 發表

我的理解係$50全部。
對的,$50六塊。

舊鏡啱用多啲...............
Nikon - I'm Lovin' it
D5 / D3s / D-200 / F80 / F2 - Photomic

對的,提醒買家,呢堆玻璃好有歷史價值,只宜購入收藏,實戰不宜,
雖然塊塊都係真玻璃,但係幾廿年前既鍍膜技術,跟今時今日真係難以相比,
況且家下數碼年代,只要做後期制作改正即可,拍攝時加多塊玻璃嚮鏡前,只會劣化圖像,
邊個得到呢堆野都好,玩下好啦,唔好鬧我呀,老人家心血少呀,拜托拜托 !!

師傅,咁有歷史價值的好野,
為什麼你不留下自己珍藏﹖

Lydia, 你要唔要呀??
如你唔要, 我要
重新振作!!!

引用:
原帖由 雀仔 於 2008-2-4 Mon 00:50 發表
Lydia, 你要唔要呀??
如你唔要, 我要
我覺得呢堆玻璃,交到雀仔手上,會有驚人作品出現,可以使它們重生。
多謝雀仔大大,幾時得閒PM話我知,直接打我手提都得。

引用:
原帖由 sam 於 2008-2-4 Mon 13:10 發表

我覺得呢堆玻璃,交到雀仔手上,會有驚人作品出現,可以使它們重生。
言重了~~
初二你會唔會去影煙花? OR新年後交收??
重新振作!!!

引用:
原帖由 sam 於 2008-2-4 Mon 13:10 發表

師父你唔會話交到我手上就暴殄天物吧﹖
哈哈,不過相距亦不遠矣。

雀仔姐姐,寶劍要贈烈士,好鏡要售予能使它們重生者
我還未有資格要呀。

引用:
原帖由 Lydia 於 2008-2-4 Mon 15:16 發表

師父你唔會話交到我手上就暴殄天物吧﹖
哈哈,不過相距亦不遠矣。

雀仔姐姐,寶劍要贈烈士,好鏡要售予能使它們重生者
我還未有資格要呀。
雀仔問妳兩次都唔確實話要唔要 ..
等妳開飯實餓屎我啦 ~~ 可憐下我飢寒交迫先得架 ..

引用:
原帖由 雀仔 於 2008-2-4 Mon 14:25 發表

言重了~~
初二你會唔會去影煙花? OR新年後交收??
想呢兩日要既就快d call我,唔趕住玩既就下次見面先啦 ..

引用:
原帖由 sam 於 2008-2-4 Mon 16:12 發表

想呢兩日要既就快d call我,唔趕住玩既就下次見面先啦 ..
lee幾日較忙....唔急用~~新年後有空交收, THX SAM兄.
重新振作!!!

引用:
原帖由 雀仔 於 2008-2-4 Mon 23:04 發表

lee幾日較忙....唔急用~~新年後有空交收, THX SAM兄.
好的,開始計倉租 ..

引用:
原帖由 sam 於 2008-2-5 Tue 00:20 發表

好的,開始計倉租 ..
計倉租....kakaka
重新振作!!!

發新話題